ONZE WERKWIJZE

 1. Kennismaking
  Tijdens de kennismaking bespreken we het onderwerp van de nieuwe Denkplaat. Concrete vragen zullen aan bod komen, als wat is het geschikte formaat en wie is doelgroep? Maar we zullen ook samen brainstormen over de visuele richting en geschikte vragen bij de inhoudelijke opdrachten. Na deze kennismaking is het mogelijk om een aantal eerste digitale schetsen te ontvangen voor de Denkplaat.
 2. Het ontwikkelen van de lesinhoud en de opdrachten
  We bieden aan om de inhoud van de lessen te maken. Deze fase kan natuurlijk ook door jullie zelf worden opgepakt, maar we kijken graag mee voor een optimale en enthousiasmerende bruikbaarheid van de Denkplaat. Mocht educatief ontwikkelaar Meldrid Ibrahim (zie wie zijn wij?) deze fase uitvoeren, dan hebben we natuurlijk regelmatig contact voor input, feedback en een akkoord.
 3. Het realiseren van een ontwerp die aansluit bij de doelgroep
  Na het afronden van de inhoud, gaat grafisch ontwerper Judith Ibrahim aan de slag met het ontwerp van de Denkplaat op het juiste formaat en in de afgesproken stijl. Op geplande momenten zullen we een eerste versie en daarop volgend verbeterde versies bij jullie aanleveren om zo tot een mooi eindresultaat te komen.
 4. Drukwerk
  We kunnen ook het drukwerk verzorgen, zodat jullie zorgeloos aan de slag kunnen met de Denkplaat.

'De ingenieuze Denkplaat geeft de leerling de macht zelf zijn weg door de les te bepalen.'

Tom van der Geugten,
juryvoorzitter Educatieve Parel 2019

'De Denkplaat dompelt leerlingen helemaal onder in het thema.'

Arend Pottjegort,
jurylid Educatieve Parel

'Samenwerken met Meldrid en Judith is een inhoudelijk en creatief feestje. Contact verloopt constructief en snel. In het proces is er veel ruimte om echt samen te bouwen aan een sterk product. Daardoor wordt het echt een product van Denkplaat, opdrachtgever en doelgroep. Dat heb ik niet eerder op zo'n fijne manier meegemaakt.'

Jitske Blom,
Projectleider Digitaal Atelier bij Huis73

ONZE SAMENWERKINGEN